Werkwijze autorijschool Nijmeijer

Onze autorijschool is anders dan de rest en dat uit zich op de volgende manieren:

 • Goede rijschool in de regio Hellendoorn, Raalte e.o
 • RIS gecertificeerd
 • VRB goedkeuring
 • Rijden in auto’s voorzien van de modernste techniek en elektrisch rijden
 • Hoog slagingspercentage
 • Eerst autorijles is gratis*

*Wordt in mindering gebracht van het totaal bedrag bij afname van een pakket.

Voordelen autorijschool

Bij rijschool Nijmeijer kun je kiezen uit een Ford Fiesta of Ford Kuga. De auto’s zijn ideaal om in de toekomst om te kunnen gaan met alle gangbare type auto’s. Onze rijschool bestaat uit twee instructeurs en dat biedt mogelijkheden tot flexibiliteit.

 • Rijschool Nijmeijer heeft een hoog slagingspercentage
 • Je wordt thuis of op een andere locatie naar wens opgehaald en teruggebracht
 • De Rijopleiding in Stappen wordt gebruikt om de slagingskans te vergroten
 • Rijschool Nijmeijer biedt de gelegenheid om klassikaal theorie te volgen ( bij voldoende deelname)
 • Pakketten zijn in stappen te betalen en zowel met als zonder tussentijdse toets
 • Je kan zowel je schakel rijbewijs als je automaat rijbewijs halen.
 • Ervaring op doen met de modernste techniek zoals elektrisch rijden in een Ford Mustang Mach E

Ben je overtuigd van de voordelen van autorijschool Nijmeijer en kom je graag eens in contact? Bel dan direct naar 06 2239 7664 of stuur ons een berichtje via het contactformulier.

RIS gecertificeerd

Rijschool Nijmeijer is RIS gecertificeerd en dat maakt het mogelijk om via deze methode de slagingskans te vergroten. Rijopleiding in Stappen is een opleidingsmethode waarbij je huiswerk en tussentijdse toetsen krijgt om sneller op niveau te komen. Een instructeur van uw eigen vertrouwde rijschool neemt de eerste twee toetsen af. De derde en vierde toets worden afgenomen door het CBR. De vierde toets is het laatste rijexamen waarbij je officieel het rijbewijs behaald.

Gevaarherkenning oefenen

Gevaarherkenning is zowel tijdens het theorie examen als het praktijkexamen een belangrijk onderdeel van de toetsing. Je kunt de gevaarherkenning oefenen met een online theorie examen. De auto theorie kun je online leren binnen een interactieve omgeving waarin je gevaarherkenning snel onder de knie krijgt.

Gevaarherkenning oefenen zorgt ervoor dat je vroegtijdig weet in te schatten hoe een bepaalde situatie verloopt. Op deze manier weet je wanneer je moet remmen, snelheid moet verminderen of beter kunt stoppen. In het CBR theorie-examen krijg je 8 seconden per situatie om het gevaar in te schatten.

Theorieboek met online examentraining

Ga naar www.theorieboek.nl om een compleet theorieboek te bestellen met online examentraining. Via deze website kun je auto theorie leren met compacte en heldere lessen. Alle leermiddelen worden up-to-date gehouden en aangepast aan de laatste eisen en nieuwe leertechnieken. Het lesboek is samengesteld op basis van de verschillende examencategorieën en dat betekent dat ook de nieuwe examenonderdelen aan bod komen. Het lesboek wordt door steeds meer rijscholen gebruikt en aanbevolen door deskundigen.

Gevaarherkenning oefenen in combinatie met de andere delen van het theorie examen was nog nooit zo gemakkelijk! Bestel het complete pakket al vanaf €54,00.

Vul onderstaand uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Auto's Rijschool Nijmeijer [gravityform id="2" title="false" description="false"]
Wij zorgen dat jou gegevens goed worden bewaard.