Rijbewijs halen

Snel je rijbewijs halen? Rijschool Nijmeijer helpt je graag met zowel het praktijk- als theorie gedeelte. Maak direct een afspraak voor een gratis eerste rijles en ontdek de mogelijkheden voor een rijopleiding in Hellendoorn en omgeving. Onze rijopleidingen starten vanaf 16,5 jaar en zijn per les of als pakket af te nemen.

Theorie examen

Het theorie examen is een belangrijke onderdeel van het rijbewijs. Om het theorie examen voor de auto te behalen kan Rijschool Nijmeijer je voorzien van theorielessen en/of een interactieve theorieopleiding om de slagingskans te vergroten.

Oefening baart kunst, dat geldt ook voor het behalen van je auto theorie. Het theorie examen is minstens zo belangrijk als de praktijk. Je kunt bij Rijschool Nijmeijer thuis oefeningen maken of een opleiding volgen waarbij de theorie klassikaal wordt uitgelegd. Een gedegen theorieopleiding draagt bij aan je praktijklessen en brengt het praktijkexamen net een stapje dichterbij.

Praktijkexamen

Na het behalen van het theorie examen en het volgen van de praktijkopleiding is het tijd voor het praktijkexamen. Om de slagingskans voor het praktijkexamen auto te vergroten en het rijbewijs B te behalen heeft Rijschool Nijmeijer nagedacht over de rijopleiding. Daarom geven les volgens RIS methode! Dit moet er voor zorgen dat je praktijkexamen veilig en vlot verloopt. Wanneer de leerling klaar is voor het praktijkexamen wordt het examen bij CBR aangevraagd. Na het praktijkexamen wordt er direct bekendgemaakt of je geslaagd bent.

Wil je samen met Rijschool Nijmeijer je rijbewijs behalen? Wij staan bekend als een van de beste rijscholen in de regio Hellendoorn en zijn je graag van dienst. Neem direct contact met ons op op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoog slagingspercentage bij Rijschool Nijmeijer

Een slagingspercentage van 100% is een utopie die waarschijnlijk nooit werkelijk wordt en voor niemand gewenst is. Wanneer een leerling klaar blijkt te zijn voor het praktijkexamen beslist de autorijschool om over te gaan naar het praktijkexamen. Als de leerling genoeg vooruitgang heeft geboekt is de kans van slagen natuurlijk het grootst. Mocht het niet lukken om in één keer te slagen? Dan nemen we samen door wat er mis is gegaan en oefenen we verder om nogmaals praktijkexamen te doen.

RIS gecertificeerd

Rijschool Nijmeijer is RIS gecertificeerd en wij zijn daar trots op! Rijopleiding in Stappen(RIS) is een methode waarbij je in logische stappen leert autorijden. Je bent op deze manier beter voorbereid op deelname in het verkeer en het slagingspercentage is een stuk hoger dan normaal. Je krijgt via de RIS methode verschillende huiswerkopdrachten met tussentijdse toetsing.

    button-tarieven

Theorie examen oefenen

Het theorie examen oefenen kan op verschillende manieren. Het theorie examen oefen je met de benodigde theorie om snel tot resultaat te komen. Oefen het theorie examen thuis met interactieve lessen en oefenexamens. Oefen je liever klassikaal? Ook dat is mogelijk! Klassikaal oefenen houdt je beter bij de les en zorgt voor een ideale voorbereiding op het theorie examen.

Waar moet je rekening mee houden als je begint met je rijbewijs halen om snel te slagen?

Om alle facetten van rijbewijs halen moet je rekening houden met de volgende onderdelen:

– Theorie examen: verkeersregels en gevaarherkenning oefenen.

– Praktijkexamen: met je rijinstructeur ben je bezig met het oefenen praktijkexamen auto.

– Tussentijdse toets: indien je hiervoor gekozen hebt kan je onderdelen uitsluiten voor je praktijkexamen.

Tussentijdse toets

De tussentijdse toets is een belangrijke tussenstap voor het behalen van het praktijkexamen. De tussentijdse toets lijkt op het echte praktijkexamen en is een voorbereiding op het uiteindelijke examen. Met een tussentijdse toets wordt er gekeken naar de beheersing van de auto, het kijkgedrag of je voorrang verleent en andere punten zoals ook bij het praktijkexamen.

De tussentijdse toets geeft vrijstellingen op bijzondere verrichtingen voor het praktijkexamen. De examinator zal hier dan ook niet meer op toetsen. Slaag je niet? Dan moet je de bijzondere verrichtingen opnieuw bij het herexamen doen. De duur van een tussentijdse toets is 55 minuten, dit is inclusief een rit van gemiddeld 35 minuten.

Vul onderstaand uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Auto's Rijschool Nijmeijer [gravityform id="2" title="false" description="false"]
Wij zorgen dat jou gegevens goed worden bewaard.